Като че най-сетне ще бъде сложен край на двоумението дали поп-дивата Бритни Спиърс ще се засели трайно в Лас Вегас. Прес Асосиешън цитира Емили Уофърд, говорителката на "Сийзърс ентъртейнмънт", според думите на която водят преговори за дългосрочно настаняване на Бритни в Града на хазарта.


Самата поп-принцеса допълнително засили тези слухове, като пусна в профила си в туитър съобщение:"Вива Лас Вегас!". Бившата любимка на тийнейджърите преживява сложен период както в творчески, така и в житейски план.


Поп принцесата Бритни Спиърс се мести в Лас Вегас, потвърди и нейнитя мениджър Лари Рудолф.


Той заяви, че Бритни е на крачка от подписването на договор с две казина в "града на греха", а сделката ще бъде финализирана много скоро.


31-годишната бивша съдийка в "X Factor" САЩ преди няколко седмици приключи връзката си с годеника си Джейсън Трауик. Заминаването на певицата може да бъде и въпрос на личен избор, а не само професионален, след поредното емоционално разочарование, коментира светската преса. Приятелите и семейството й са скептични към решението й, тъй като според тях тя ще бъде най-щастлива у дома със синовете си.