Мария се преквалифицира. Изпълнителката, която от няколко месеца няма никакви участия изглежда е решила окончателно да прекрати музикалната си кариера. Вместо това брюнетката ще се отдаде на доста по-успешно и доходно занимание. Ще става хотелиерка.


Интернет потребителите се смеят, че Мария не успя да изкара и един семестър в университета, но въпреки това успя да се уреди с акции от империята на Гущеров. Говори се, че миньончето дори настоява любимият й да й купи собствен хотел, който сама да управлява, пише hotarena.net.
По-паметливите припомнят, че още преди да се събере с Гущеров - син Мария се изявяваше като хотелиерка. Не е тайна, че певицата притежаваше акции от хотела на бившия си съпруг. След развода им се наложи да ги върне, но това не и пречи, тъй като сега планира да се сдобие със собствен хотел.


Колежки на певицата коментират, че желанието й като нищо ще се сбъдне. Особено като се има предвид, че състоянието на бъдещия й тъст се оценява на 40 милиона долара, коментират запознати.


Откакто се събра с Гущеров и наду тарифите си до безкрайност фолк дивата няма и едно участия. И тъй като безкрайните околосветски обиколки са започнали да й омръзват, а феновете й също драстично намаляват, певицата е решила да се отдаде на по-успешно занимание. И да стане хотелиерка.