Да се смени лозунгът на Народното събрание, каза Волен Сидеров

Първо фактите, после коментарите, поясни лидерът на Атака. Ние чухме народа, ние сме длъжни да го послушаме Исканията са за ниски цени на тока. Забрана на политическите партии, отзоваване на съдиите и край на колониалната схема, което искаме и ние. Оставката на Бойко Борисов е игра за замазване на общата картина. ГЕРБ иска да се спаси с оставката, заяви политикът от парламентарната трибуна.

През 2010 г. премиерът заяви, че ще премахне договорите на ЕРП-тата, той обаче забрави и народът му го припомни сега. И сега народът му ..., няма да казвам нецензурни думи, за да не нарушавам високия наратив, посочи Сидеров.

Аз съм за промяна на Конституцията и съм за отзоваване на депутати, които изневеряват на народа си.

Росен Плевнелиев  ще назначи служебен кабинет, който ще прикрие всички сделки на ГЕРБ. Прибързаното желание да се направят избори е желание да се прикрият сделките. Според лидера на "Атака" всички управляващи трябва да отидат на съд и да бъдат разкрити приватизационни сделки на всички правителства от 1991 г. досега. Сидеров също поиска отмяна на договора с МВФ. Той повтори исканията за изгонване на чуждите фирми. Да си върнем България, завърши рши той преди да бъде прекъснат от Цецка Цачева.