Местният хип-хоп изпълнител Георги Спасов – Strikeout засне първия си клип. Видеото е към най-новото му парче, озаглавено „Real thing”. Песента е по музика на Георги Мойкински, който също е от Ботевград. Текстът е на изпълнителя.
Спасов сподели, че сценарист, режисьор и монтажист на клипа е Павел Павлов от Враца. Видеото е заснето в президентския апартамент на хотел „Шератон” в София. Партньорка на  Strikeout в лентата е Моника Валериева – плеймейтка от 2011 год.
„До този момент само една музикална телевизия отказа да включи в ротация парчето поради подчертания му еротичен характер”, сподели още Георги Спасов. В момента той подготвя нов проект с известен български рапър, но на този етап предпочита да запази името му в тайна, както и да не издава подробности около съвместната им работа.
Затруднението, което Спасов среща, е свързано с финансиране на клиповете. Проблемът обаче не е в състояние да го раздели с любимото му занимание. Изпълнителят се надява, че ще намери спонсори, който да повярват в неговите възможности.


Георги Спасов е възпитаник на ПМГ „Акад.проф.д-р Асен Златаров”. Той е завършил семестриално специалността „Социални дейности” в СУ „Климент Охридски”.