Гробар е бил първият мъж в леглото на фолк певицата Преслава , научи "Всеки ден". Градски на днешната звезда до днес разнасят прелюбопитна история за младежа, с когото едрогърдата изпълнителка направила сефтето още като ученичка.


Настоящата чалга дива се влюбила в него още на 14 години, но тъй като той бил с 4 години по-голям от нея, в началото не й обръщал внимание. Едва след като Преслава се оформила като жена с огромния си естествен бюст, младежът на име Славейко започнал да я заглежда по-сериозно. По-онова време той бил хит сред местните мадами, защото татко му въртял погребална агенция и семейството било сред заможните в града.


Самият Славейко също помагал във фамилната фирма и разполагал с кола и доста пари за харчене из баровете и дискотеките. На Преслава ѝ отнело цели 3 години да го свали, още повече че била доста скромна и не присъствала в списъка на оборотните девойки в града, разкриват местни клюкари.


Благодарение на постоянството ѝ обаче щастието най-накрая ѝ се усмихнало и гробарят ѝ предложил официално да са гаджета. Ако се вярва на слуховете в Добрич, именно той е първият мъж в живота на певицата.


Сефтето днешната звезда направила на 17, а дружките ѝ дори ѝ предричали брак със заможния младеж, защото връзката им станала съвсем сериозна.


Съдбата на Преслава обаче явно била друга. След около година безоблачна любов Славейко я зарязал заради отракана кака, която вече имала зад гърба си кратък брак и дете. Това била причината певицата да потърси щастие другаде, отдавайки се изцяло на музикалната си кариера.