Фолк певицата Ивана е получила предложение да влезе в предизборната листа на ГЕРБ, твърди в. "Всеки ден".

От няколко седмици насам представители на партията от Айтос не спирали да преговарят с чалга звездата, предлагайки й отлични условия само и само тя да е в листата им в родния й град. Гербаджиите не са първите, които искат в партията си Ивана. И други партийци са се опитвали да се докопат до нея, но тя отхвърляла категорично всяка оферта за политически дела. Близки до брюнетката обаче споделили, че за първи път тя размишлявала над подобно предложение, и то единствено заради факта, че припознава своите интереси в предизборната политическа програма на ГЕРБ.

"Всички знаят колко съм далеч от политиката и че парите в нея са последното нещо, което ме вълнува. Винаги съм смятала, че хора с възможности трябва да управляват, за да не бъдат изкушавани от подкупи. Поласкана съм от любовта на съгражданите ми в Айтос, които са категорични в тезата си, че аз трябва да вляза в парламента", разказвала развълнуваната Ивана, отказвайки да сподели готова ли е да бъде част от следващото Народно събрание.

Между премиера в оставка Бойко Борисов и певицата пламти дългогодишно приятелство, което двамата не крият. ивана нееднократно е споделяла, че харизмата на премиера е заразна и именно това би я накарало и тя да се захване с решаване на държавни дела, пише още в. "Всеки ден".