Петко Димитров и Яна Акимова са сред фаворитите в предаването ''Денсинг старс''. Още със старта те заявиха силна позиция на екрана и според слуховете със сигурност ще стигнат до финал.


Това обаче, което наистина ще ги затвърди сред едни от любимците е, че между тях ясно личи една много силна химия, която направо струи от екрана. Освен това през цялото време те не спираха да си разменят целувки и прегръдки, а след изказването на Петко, че с Яна закусват заедно категорично се заформи скандал.


Освен това водещата Алекс Сърчаджиева отбелзя: ''Ако не беше Орлин, отдавна да съм в сватосала''.


Според запознати двамата нарочно се държали така интимно един с друг пред камерите, за да могат умишлено да завъртят вниманието около себе си. Яна сама признава, че двамата тренират заедно до късно и често се случвало да вечеря в компанията на Петко. Професионалната танцьорка признава, че царят на нощня живот е доста привлекателен мъж.


„Важното е, че сега се справяме добре на дансинга. Ако за целта трябва да има химия, защо не", разсъждава Яна, която1 все още се води гадже на Орлин Павлов. Двамата отдавна не са забелязвани заедно, въпреки че певецът твърди, че във връзката им няма сътресения.