КМЕТЪТ ПОЛУЧИ БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ОТ КОМАНДВАЩ НА СЪВМЕСТНОТО КОМАНДВАНЕ НА СИЛИТЕ, В КОЕТО СЕ КАЗВА:


До
ГОСПОДИН БОГОМИЛ ГЕОРГИЕВ - КМЕТ НА ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ
 


УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ГЕОРГИЕВ,
Моля приемете от името на личния състав на Съвместното командване на силите и лично от мое име нашата искрена благодарност за оказаното ни съдействие и подкрепа за проведеното съвместно мероприятие на 21 март 2013 г.
През този ден личният състав на Командването имаше възможността да се запознае с богатото историческо минало, настоящето и бъдещето на община Етрополе, да се увери в добронамереността, радушието и сърдечността на жителите и служителите от общината.
Жизнерадостните музикални изпълнения на фолклорните, самодейни състави и духовия оркестър допринесоха за създаването на празнична атмосфера и висока степен на емоционално преживяване. Всичко това нямаше да се случи, ако не беше личната Ви и на вашите заместници подкрепа и ангажираност е мероприятието. За всичко това, моля приемете, г-н Георгиев, нашата воинска благодарност.
Това мероприятие за пореден път доказа и неразривната връзка, която съществува между българския народ и неговата армия, връзка идваща от древността, утвърдена през настоящето и проектирана в бъдещето.
Използвам повода да отправя личните си пожелания за крепко здраве, лично и семейно щастие и нови успехи в отговорната Ви дейност, и благоденствие, социален и икономически просперитет на жителите на Община Етрополе.


С уважение,
Командващ на съвместното командване на силите
Генерал-лейтенант Атанас Самандов


25 март 2013 г.
гр. София