Фолк дивата Андреа отново се налага като новатор в проектите си, макар и да копира световните звезди и тенденции.


Последната фотосесия на звездата е в типичен рап стил за разлика от обичайната й женствена визия, с която са свикнали феновете й научи Lifestyle.bg. По реализирането на снимките е работил Костадин Кръстев-Коко, с който Андреа е работила и преди.


В последното си видео към песента ''Лош герой'' Андреа отново експериментира със стила си. Разбира се, певицата не е изневерила на провокативния си стил.


Феновете на звездата са леко скептични спрямо последните й проекти.


''Песента е прекалено комерсиална, а видеото има тук-там добри кадри и до там. Знаем, че харесваш американска музика, но е жалко, че певица от твоя ранг си позволява да взаимства като претендираш че си Балканска и Европейска звезда. Беше грешна стъпка да се връщаш при Кости и Люси за песен и видео'', коментират фенове на звездата.


''Преди беше новатор в жанра, а сега се впускаш по течението. Текстът е толкова клиширан, а имам чувството, че след Пробвай се просто не ти се работи за българския пазар! По-добре пускай по 2 попфолк песни на година, но да са качествени. Дано осъзнаваш, че след Пробвай се НЯМАШ хит'', допълват мнението си почитателите на изпълнителката.