За първи път Deep Zone ще изнася клубно шоу пред бразилска публика. Концертите са планирани за 11 май.


Групата ще изнесат три часово шоу с техни авторски хитове и модерни ремикси на емблематични български песни. Шоуто ще включва специално видео шоу с красиви визуализации от България. С бандата ще пътува и друг прогресиращ БГ диджей, живеещ дълги години в Испания -  DJ Lizameh (основател на едно от най-слушаните интернет радио предавания - Cool Beats radio - Spain).


Важна и интересна част от проекта, който Deep Zone са озаглавили "Операция Бразилия", е отправената официална покана към президента Дилма Русеф за присъствие и участие в събитието като ВИП гост и виден представител на българската култура и идентичност.


Една от основните цели на поканата за участия в Бразилия е да се осъществи обмен на съвременни музикални проекти и изпълнители, с които Deep Zone вече записват общи песни с модерно, иновативно звучене.


Планираните дати за провеждане на грандиозните партита са 10 и 11 май в един от най-големите клубове в град Cuiaba - club Getulio Loft, с вероятност същото музикално и мултимедийно шоу да бъде представено и в Рио Де Жанейро.


По време на престоя си в Бразилия, Deep Zone и представляващата ги  музикална компания Ротон планират да заснемат кратък филм и музикален видеоклип към предстоящия им сингъл, който се очаква да излезе в края на месец май.