Певицата, която сложи край на дуетите и реши да прави абсолютно самостоятелна кариера, се включи в обявения за попфолк мюзикъл "Шшшт... Попей ми". В него влиза в ролята на орисница на едно момиче, отчаяно надяващо се да стане известно.

Покрай премиерата на филма Сантраразсъждава върху култа към материалното в днешно време.

Гласовитата брюнетка е твърдо против пропагандирането на ценности и цели, които не могат да те направят истински щастлив. Важни са стойностните неща и именно затова непрекъснато се опитва да създава такива, макар че не иска да поставя някакъв етикет на творчеството си. Просто прави това, което й харесва, като междувременно се старае да дава добър пример.

"Не искам да си слагам някакъв етикет, че правя супер стойностни неща. Опитвам се просто да правя нещо по-добро от предишния проект - да се забавлявам, да пробвам, да тествам, да правя някакви неща, които да ме кефят", споделя изпълнителката пред BLife.

Сантра отдавна е разбрала, че популярността носи много повече отговорности, отколкото удоволствие.

Случвало й се е след концерти при нея да ходят деца и да й казват колко много я харесват и че според тях се обличала уникално. Именно това е доказателството, че всеки трябва да внимава какво прави, как изглежда и как се държи, защото има други хора, които го гледат и му подражават.

"Всичко е въпрос на примери. Популярните личности имаме повече хора, които ни наблюдават, и това носи повече отговорност, а не само кеф", категорична е певицата.