Ние в шоубизнеса не сме много по секса, призна Софи Маринова пред Сашо Диков. "Още няма кой да ми грабне сърцето. Все пак не мога да кажа, че не правя секс", заяви певицата.
"Естествено, че от време на време правя, но това е много рядко. Защото знаете, че ние от шоубизнеса не си доспиваме, прибираме се в 5-6 часа сутринта... Но иначе си има, не е кат да нема. Като си харесам някой, аз си го свалям, не оставям те да ме свалят. Отивам и си казвам, какво да ме е срам", сподели Софи.


Софи опроверга слуховете, че с Дачо са се разделили, защото й е изневерявал. В момента били в много добри отношения и с него, и с жена му. Даже с нея постоянно си звънели по телефона. Те чакали бебе в момента. Дачо обаче се събрал с настоящата си жена две години след като се разделили, така че за никаква изневяра не можело да става дума.


"Аз съм такава. Като обичам някой, много го обичам. Ама след година-две ми писва и тогава казвам: "Хайде да се разделим!" Най ме е яд, че никога не ме ревнуват. Аз понякога го правя, да има огън във връзката. А те ме гледат и викат: "Ми кво да те ревнувам, като те знам каква си смотана!" Сега съм си много добре, гледам си детето," самоанализира се ромската перла.


"Признай си, че чакаш някой да дойде, да ти удари два шамара", мило я попита Сашо Диков. "Абе, не чак два шамара, ама искам истински мъж," призна си Софи.