Слънчев ден и много детски усмивки имаше по лицата на деца и родители, които вчера бяха на централния площад за празника на детето.
Ден след шоуто, децата продължават да коментират песните на „най-големия сладур” Теди /шоумена Тодор Георгиев/.
На двамата клоуни постоянно асистираха деца от публиката, като заедно представиха сценката „Цирк”. Децата разпънаха „купола” на цирка, завъртяха „шареното колело”, представиха различни животни, бяха гримирани и самите те гримираха, бяха на „фризьор” и с какви ле още неща се забавляваха всички на площада.
Магиите на чаровната и сръчна Шехерезада / Десислава Димитрова/ събраха очите не само на малчуганите. Възрастните също не можеха да повярват на очите си, че от празна книжна чантичка могат да се извадят толкова неща, че масичката със стилизирана роза в средата, може да се понесе във въздуха. Гледаш и не вярваш на очите си!
Обявената в предварителната програма „децкотека” беше за децата истинска „чуднотека”, много от тях се качиха и заиграха на сцената.
След това купонът се пренесе на площада и увлече малката публика.
Едно шоу, на което през цялото време децата се веселяха, така както само те го могат - искрено, непринудено и неподправено.