След многобройните скандали около участието й в "Dancing stars", Стелла Ангелова споделила на актрисата Латинка Петрова, че още в неделя заминава обратно за САЩ. Тя смяташе да остане в родна България, но негативната енергия й дошла в повече.


Припомняме ви, че на критиката на Калин Сърменов, че "музиката не влиза в нея", Стелла Ангелова си позволи да покаже среден пръст и отправи вулгарни обиди към актьора. Това предизвика противоречиви реакции сред колегите й в шоуто "Dancing stars".


Според актрисата Латинка Петрова, въпросното видео с реакцията на Стелла не е трябвало да бъде излъчвано.


„Ние сме много изнервени, след като сме танцували и трябва да коментираме как е минало всичко. Вероятно много от нас са стигали до арогантна псувня. На финалната права не би трябвало да даваме хляб на жълтото", категорична беше тя, пише Dir.bg.


Актрисата сподели, че в личен разговор Стелла й била споделила, че в неделя си заминава „у дома" (САЩ), защото в България била събрала много негативна енергия.


„Донякъде съм съгласен с Калин. За мен Стелла е безчувствена кукла, професионалист е, но я няма харизмата. Тя постоянно говори за Америка и явно те там го правят така - бавно и плавно и със завъртане", коментира Люси Иларионов за „Здравей, България".


Режисьорът отбеляза, че не е видял никаква шега в реакцията на Стелла, както самата тя твърди: „Тя реагира първично и първосигнално. Нея много бързо може да я ядосаш и да направиш така, че да не я харесат. Но тя просто е себе си, не можем всички да бъдем мили и добри".


Той отбеляза и че „Сърмата най не разбира от танци, но от артистичност разбира".


„Ангел или Елен ще спечелят, за Стелла няма да говоря. Тя за мен е аутсайдер, нека си се прибере там", заключи Люси Иларионов.