Кали заяви, че в последно време е недоволна от управлението на страната и изрази гръмко отрицателното си мнение за политиците.


"Български политици трябва да бъдат събрани в средата на Националния стадион "Васил Левски" и недоволни граждани да ги убият с камъни, за да има някаква промяна'', заяви певицата.


"Идеята ми е доста груба и крайна, но мисля, че само така може да има резултати. Имам наблюдения във Фейсбук, че много хора имат същото желание като мен. Едва тогава бъдещите политици ще започнат да се замислят как ще управляват и дали няма да има последствия за тях", коментира още Кали.


Според изпълнителката всички политици, които са били в управлението по време на прехода трябва да се махнат и на власт да се качат млади хора и лидери на младежки организации. Тя смята още, че би било добре младите хора от чужбина да се върнат в България и да спомогнат за положителното развитие на страната ни.


"Досега имах изпити и не можех да се включа в протестите. Но сесията ми свърши и отивам на площада. Имах и участия на морето, но се прибирам към София. Изключително много се радвам, че виждам млади хора по улиците, които изразяват позицията си. Крайно време беше точно те да се надигнат. Личи си, че хората са недоволни и уморени от всичко, което им се случва", каза Кали.


И допълни: "На сегашните протести се вижда какво точно искат хората. Докато при недоволствата през февруари се тръгна срещу цените на тока, но след това исканията станаха неясни". Фолкпевицата е категорична, че на протестите ще заведе и двамата си синове - 13-годишния Георги и 4-годишния Марк. "И двамата ще ги взема с мен, защото това е показване на национална принадлежност. Трябва да сме българи, а не мишки!", коментира изпълнителката пред ''България днес''.