Като демонстрация на дисциплина, бързина и сила може да се определи показаното днес след обед в големия салон на НЧ „Тодор Пеев-1871” в Етрополе от отбора по таекион-до с треньор Борислав Витков.
Показани бяха всички техники, с които боравят състезателите: едностъпков спаринг, надиграване между малки и големи състезатели, бой с невъоръжен противник „Фаранг”, самоотбрана, удар с крак в цел със завързани очи, различни техники за чупене на дъски и силово чупене на керемиди с различни части на ръката.
Отборът по таекион-до на треньора Борислав Витков е създаден през 1991 година от състезатели на Ботевград, Правец и Етрополе. До сега през редиците му са минали над 100 състезатели. В момента са картотекирани 48 момчета и момичета на различна възраст. 
Клубът взима участие във всички форми на мероприятия на Българската федерация по таекион-до. Организатор  и домакин е на републиканските състезания в Ботевград и Етрополе. Има многократни републикански шампиони на България.
През 2012 година състезатели на клуба са включени в националния отбор за участие в европейската надпревара, която беше през м. май 2012 г. в софийската зала „Армеец”. Там бяха спечелени 9 медала, като треньорът Витков взе златен медал още в първия ден.
Тази година  отново има участници в националния отбор за европейските състезания, които бяха през април в Словения. Състезателите Николай Петков, Вяра Тошева и Теодора Николова се завърнаха със сребърни и бронзови медали.
Зрителите на днешната демонстрация можеха да видят 40 от спечелените от Клуба купи, които бяха подредени на сцената.
За читателите на сайта, които не бяха в салона ще се опитаме със снимките да добият някаква представа за това, което беше показано от състезателите.