Наскоро стана ясно, че водещият Слави Трифонов често кръшка на любимата си Мартина. Снимка на него и на манекенката Звезделина Иванова се понесе из публичното пространство, но без да се знае точно какви са били отношенията му с брюнетката. Тя обаче реши да изкаже разочарованието си от Дългия и да разкрие всичко, което знае за него.


"Слави е обрязан като турчин и има най-големия пенис, който съм виждала", категорична е моделката. За тази подробност от физиката на шоумена се шушука отдавна, пише "Всеки ден". Трифонов се обрязал още на младини, след като пипнал заразна болест.


Звезделина се запознала със Слави в нощно заведение. След като водещият я почерпил няколко питиета те си тръгнали заедно и отишли в апартамента му: "Няма умора в леглото и иска той да е отгоре и да контролира нещата", обяснява Звезделина. Тя обаче е разочарованата от начина, по който Трифонов я изгонил и й извикал такси посред нощ:


"Той прави така с всички мацки, които прибира от клубовете. Държи се с тях като с проститутки, без да им плаща и това вбесило Звезделина", коментират моделки.