Снимките на холивудския екшън „Непобедимите 3" ще започнат у нас на 19 август тази година. Работата ще е в студиата на „Ню Бояна" в продължение на 10 седмици. Новината потвърди в профила си в Twitter самият Силвестър Сталоун.


Слай не пропуска да отбележи пред журналисти, че е успял да привлече едни от най-големите имена на Холивуд за третата част на творбата. Човекът, за когото почти до последно имаше неясноти дали ще е в каста, бе Брус Уилис, пише "Монитор".


„Е, кажете ми, не е ли това най-страхотния екип за правенето на филм?! Хубаво, че и Брус най-сетне склони. Обаче ако някой си мисли, че съм свършил с изненадите, лъже се. Има и петима нови актьори, за които до момента не сте чували, но които си струват", сам се похвали Слай пред фенове по време на изложението „Комик кон" в Сан Диего, Калифорния.


У нас в средата на август се изсипват Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Джет Ли и няколко други познати лица от предните две части на „Непобедимите".


„Новобранец" е Мел Гибсън, който ще играе ролята на злодея.До момента единствените, които не са потвърдили участието си в блокбастъра, са Харисън Форд и Никълъс Кейдж.


Макар Слай да тръби, че Кейдж му е в кърпа вързан, в интервю за американски медии отпреди ден звездата от „Призрачния ездач" отсече: "Аз не съм част от екипа на „Непобедимите 3" и вероятно няма да бъда. С мен не са водени никакви подобни преговори".