Огромно количество снимачна техника е струпана на брега на язовир „Бебреш” тази сутрин. Тук ще бъдат заснети част от сцените на третата част от екшъна „Непобедимте”.  Вероятно по-късно снимките ще се пренесат и на магистралата. Движението в пет- километров участък  вече се осъществява само в едното платно.
Снимачният екип има охрана, която не допуска външни лица в близост до терена. Една от причините е заради безопасност, тъй като по време на снимките ще има взривове и екшън сцени.
Засега не е ясно дали край Бебреш ще пристигнат някои от звездите, които се снимат във филма. В момента в България са Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Харисън Форд, Антонио Бандерас, Джейсъм Стейтън и други. Според непотвърдена информация в снимките на магистралата ще участва Шварценегер.
Филмът „Непобедимите”2 също бе сниман в България. След като филмът спечели над 200 милиона долара при прожекциите по света, продуцентът Силвестър Сталоун започна подготовката за третата част и отново събра звезден холивудски екип.
Очаква се премиерата на „Непобедимите” 3 да бъде на 15 август 2014 година.