Секса в колата не е от лесно осъществимите неща. Опитвайки се да го направите е възможно да се сблъскате с основни пречки : скоростен лост, недостатъчно пространство, таблото, волана както и неуспеха да се нагласите в удобна поза за да свършите работата.

Принципно успеха в това начинание зависи и от колата, така че се налага да направите малки промени според предложенията по-долу, за да завършите успешно "мисията".

Съществуват няколко пози, които правят секса в колата по-лесен.

На задната седалка

В този случай и жената и мъжа могат да бъдат отгоре. Единствената настройка в случая е да дръпнете максимално предните седалки напред към таблото, за да направите повече място за палавите си фантазии.

Предна дясна седалка

Тук ще трябва да преместите седалката максимално назад, за да може партньорката да ви обязди. В тази поза е удобно тя да се подпре назад върху таблото, по този начин ще може да контролира движенията си в таза, което ще доведе до максимална наслада на двамата.

На предният капак

Е, тук вече може да развихрите въображението си. Френски ласки, на задна, на предна и с крак върху рамото са само малка част от позите, които може да изпробвате.

Докато шофирате

Тук възможностите са сравнително малки, но пък до известна степен винаги може да наваксате като спрете някъде. Естествено отново говорим за френска любов. Представете си, че сте в едно голямо задръстване, хормона ви е ударил и не можете да чакате повече. Любимата ви усърдно работи с устата си върху вашето достойнство и постепенно спира да ви пука за проклетото задръстване.  Да ви духат по време на шофиране не е безопастно, за това като усетите, че погледа ви почва да се замъглява от кеф, просто отбийте някъде и довършете започнатото на спокойствие.

Законът

Не забравяйте, че винаги има опасност да ви хванат. Това води до актове, глоби и най-вече срам. За да избегнете това е хубаво предвидливо да проучите района, така че това което правите в колата да не става обществено достояние.

Чистотата

Желателно е преди да се отдадете на любовни ласки в колата, да се подсигурите, че в момент на екстаз  няма да нагазите в някой забравен сандвич. А и не е лошо да държите кърпички в колата, в случай че "нещата" излязат извън контрол.