Футболистът Валери Божинов се залюби с бившата изгора на сина на Аня Пенчева - мотосъстезателя Ангел Караньотов. Блондинката Вили, която бе кандидатка за "Мис България 2013" и Божинов имат любовна афера от няколко седмици. Божинов лично докарал Вили пред столична чалготека на бул. "Мария Луиза" в сряда вечерта, пише "Телеграф".


Въпросната вечер Вили, заедно с още 5 момичета от риалити формата по TV 7 са купонясвали в дискотеката, където участие същата вечер имаше фолкдивата Галена. Божинов не пожела да влезе в клуба и само остави блондинката, след което отпраши с мръсна газ в неизвестна посока, разказват очевидци.


Запознати с отношенията между двамата споделиха, че Валери и Вили имат заигравка от месец. Футболистът дори може да се похвали, че вкарал Вили не само в колата си, но и в леглото си. Засега двамата не се появяват заедно на обществени места, но Божинов често взема изгората си от Студентски град, където блондинката работи като хостеса в клуб. За Вили се чу покрай разкритието, че друга от кандидат миските (Звезделина) правела петорки, шесторки и дори седмици. Между двете избухна страшен скандал в Двореца на Мис България 2013, но до бой не се стигна.


След като официално обяви раздялата си с Николета Лозанова, името на Валери бе забъркано с много жени, като най-коментирани бяха връзките му с Моника Валериева и с племенницата на известния мафиотски бос Румен Николов - Пашата - Вероника Стефанова. По всичко личи, че тези девойки вече са отписани от графика на национала и вниманието му сега е насочено към сприхавата миска.