Мика Стоичкова твърдо е решила от репортерка в "Нека говорят с Росен Петров" да стане тв водеща. Щерката на Камата иска да има собствено предаване.


Тя смята, че новото шоу трябва да наподобява това на Венета Райкова, но да бъде далеч по-силно и стилно, защото сегашното вече се е поизтъркало и е замирисало на нафталин.


Мика споделила с приятелки, че наистина ще го направи "горещо". Стоичкова се хвали, че от дете е била много общителна, амбициозна и е карала съучениците си да й споделят всичко. На всички ученически забави била първа, в пиеските получавала главната роля, а майка й твърдяла, че се е родила с микрофон в ръка, пише skandalno.net.


Междувременно все по-упорити стават коментарите, че напоследък Райкова дава фира - непрекъснато занимава хората с особата си, а не с предаването, вманячва се на тема какво си е купила, какво ще вечеря и егоцентризмът е прелял над професионализма. Мика пък получава похвали за това, че е красива, комуникативна и свежа. Наскоро тя сподели, че определено не е лиглата на тате, а човек с талант.


В медийното пространство вече се завъртя и упоритата мълва, че репортерката от bTV Петя Дикова подготвя светско предаване, с което смята да бори конкуренцията в лицето именно на Венета Райкова.