Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

И Мика Стоичкова почете Трифон Иванов

И Мика Стоичкова почете Трифон Иванов

Трифон Иванов си отиде от този свят. Големият футболист живя достойно и накара хиляди да си зададат и да задават въпроси. Да се замислят...


Мика Стоичкова направи същото вчера, когато изпратихме легендата Трифон Иванов без време:


"... Днес говорят сълзите и тишината е смразяваща. Днес всички със сведени от мъка глави, осъзнаващи, че техният Капитан ги повежда към неизбежното!


Медиите се надпреварват да отразяват страданието, но къде бяха, когато Трифон Иванов още дишаше и се смееше...


Същият сценарий ли ще бъде и за другите герои на 94-а? Ще пишете негативни неща приживе, а когато дойде този безвъзвратен миг, ще проливате "истински" сълзи?!


Нима само тогава заслужават почит?! Нека в този труден момент осъзнаем, че трябва да се уважаваме повече и да ценим този исторически феномен, който е онзи вечен отбор - отбор не просто от футболисти, а от достойни мъже, които се бореха за честта и името на България, дадоха здравето си, пожертваха семействата си, искаха цял свят да разбере, че българин е синоним на герой!


Те успяха, затова ще останат безсмъртни в сърцата и душите на поколения напред! Почивай в мир, вечен номер 3!"



Етикети към тази новина:
Мика Стоичкова Трифон Иванов



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1617
Дата: 18.02.2016, 12:23

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com