В редакцията на сайта се получи писмо от инж. Георги Петков Иванов. Неговата реакция е по повод публикация във форума на сайта от анонимник, каквито са преобладаващите автори на мнения, в която посетителите на заведението Клуб 54 са наречени лизачи. Ето мнението на бай Георги.


"Колега, аз съм фен на бившата баскетболна звезда и играч на отбора на Балкан Ботевград Сашо Везенков  от близо 30 години. Сега уважавам неговия талант на баскетболен познавач и ръководител.


С него бяхме съквартиранти и приятели и всяка сутрин се събирахме в бившето заведение "Саранск" заедно с други бивши големи баскетболисти, начело с легендата Георги Христов. По стечение на обстоятелствата се наложи да заменим това заведение с "Клуб 54".


В "Клуб 54" идват много и различни хора. Едни от първите посетители в него бяхме аз и Везенков. Впоследствие заведението се превърна в музей на Балкан и място за запалянковски, а понякога и професионални оценки, на баскетболистите на Балкан, а след това и на тези на Лукойл Академик.


Така че не приемам изразеното  по твърде груб и обиден начин определение за посетителите в клуба във форума на botevgrad.com.


МОЛЯ, НЕ МЕ НАРИЧАЙТЕ ЛИЗАЧ!"


С уважение: инж. Георги Петков Иванов