На официална церемония бяха присъдени академични длъжности на преподаватели от МВБУ и бяха връчени дипломите на 1332 възпитаници на висшето училище.


Стотици абсолвенти и гости изпълниха на 9 ноември зала 3 на Националния дворец на културата в София, където по традиция се провежда официалната церемония по връчването на дипломите на випуските на Международното висше бизнес училище. С много вълнения и аплодисменти, на фона на студентския химн, Випуск 2013 прие поздравленията по случай дипломирането си.
Ректорът на МВБУ проф. д-р Руслан Пенчев откри първата церемония преди обяд. Той връчи дипломите на 667 души, от които завършили образователно-квалификационна степен „Магистър” в специалността „Бизнес финанси” и абсолвенти от образователно-квалификационна степен „Бакалавър” в специалностите „Бизнес администрация”, „Международни икономически отношения”, „Счетоводство и контрол” и „Туризъм”.
Поздравленията към дипломантите и техните родители отправи  президентът на  Международното висше бизнес училище – г-жа Лена Гайдарска. Тя благодари на преподавателския екип за непрекъснато усъвършенстващия се академичен потенциал и състав на МВБУ. Лена Гайдарска подчерта, че част от неговото успешно 20-годишно развитие е допринесло и за получаване на най-висока оценка от Националната агенция по оценяване и акредитация на докторската програма по Икономика и управление.
Заедно с ректора – проф. д-р Руслан Пенчев, президентът на МВБУ Лена Гайдарска връчи дипломите за присъждане на академичните длъжности „професор" и „доцент" и за образователната и научната степен „доктор” на преподавателите, постигнали следващото ниво от професионалното си развитие.
Дипломантите и преподавателите на МБВУ получиха специален поздравителен адрес от министъра на образованието и науката проф. д-р Анелия Клисарова. От името на  абсолвентите приветствие поднесе един от отличниците на Випуск 2013 - Мария Юргакиева, бакалавър от  специалност „Бизнес финанси”. 
На втората церемония бяха връчени дипломите на 665 випускници, от които: 215 души, завършили обучението си могистърските програми „Логистика”, „Музикален бизнес”, „Счетоводство и одитинг”, „Управление на туризма”, „Управление на проекти”, „Управление на публичния сектор”,  „Управление на сигурността” и „Бизнес администрация”; 450 души, завършили обучението си по бакалавърските програми „Бизнес администрация” (дистанционно обучение).
Отличникът на Випуск 2013 Иванина Ангелова, бакалавър от  специалността „Бизнес администрация”, благодари на преподавателите и администрацията на МВБУ от името на колегите си за подкрепата и успешното дипломиране.
По традиция в края на церемонията дипломантите си направиха обща снимка за спомен с академичното ръководство на МБВУ и своите преподаватели.


Снимките са предоставени от МВБУ.