Наша миска е гвоздеят на програмата и любимка на клиентите в германски бордей, събщава сайтът Хотзона. Това е не коя да е, а Елена Попович, която свидетелства срещу Росен Чолата във връзка с делото за трафик на жени.


Тогава миската разказа възмутено и през сълзи, че била принудена насила да проституира от хората на Чолата. Тя беше едно от модните лица, или по-скоро други части на тялото в скандалната агенция FH1.


Тогава всички съжалиха горкото момиче, което е попаднало в лапите на жестоките сводници, а Елена пророни целомъдрени сълзи за опропастеното си име. Чолата си получи заслуженото, защото още свидетелки потвърдиха показанията на миската. Особено трогателен беше разкзът на Елена как била заведена в Сърбия уж за фотосесия, но там започали да я продават насила на различни богати мъже. А тя се чувствала унизена, оскърбена и с наранена чест.


Затова снимките, които се разпространяват в нета, са доста шокиращи. След като дамата се отървала от сводника си, вместо да вмезе в лоното на добродетелните момичета, тя хукнала към Германия. И не за да завърши някакво образование, а да започне да върши същото, но без сводник.


Фотографи са спипали миската как се съблича чисто гола в германски вертеп. Тя е част от програмата, в която всяка вечер по сцената дефилира голо месо, а клиентите си избират стока по свой вкус. В заведението всяка мацка е напълно достъпна и само срещу 50 евро може да я има всеки, но за 30 минути.