Първокласниците Станислав Иванов и Лъчезара Лазарова бяха класирани на  VI място в международния конкурс „Аз обичам Черно море”. Те получиха специални дипломи за успешно представяне  на конкурса. 
Грамоти за участие в международния конкурс бяха връчени на първокласничките Виктория Илиева и Зорница Донова и на второкласничката Галина Микова.
За отличното представяне на форума малките художници получиха награди от училищното ръководство.


Международния конкурс  „Аз обичам Черно море” е организиран от Министерството на образованието, младежта и науката, община Несебър, Национален дворец на децата, Регионален инспекторат по образование – Бургас и Общински детски комплекс. Инициативата е част от Националния календар за извънучилищни дейности на МОН.


На специално организирано тържество в културния изложбен център “Арена” в Стария Несебър бяха обявени лауреатите в трите раздела - литературно творчество, изобразително изкуство и фотография, като наградите бяха връчени лично от кмета на община Несебър Николай Димитров.


Малките таланти от Скравена, с ръководител Павлинка Василева, се състезаваха с близо 600 ученици и младежи от България и страните, граничещи с Черно море. Най-хубавите рисунки бяха класирани от първо до шесто място, съобщиха от ръководството на ОУ „Св.Св.Кирил и Методий".