ЕВРОХОЛД Балканска лига бе част от ежегодния Благотворителен базар организиран от Международния женски клуб в София. Лигата бе представена на 19-то издание на проявата, което се състоя на 1 декември (неделя) в "Интер Експо Център" в София. 


ЕВРОХОЛД Балканска лига дари 2000 лева на израелски щанд, който бе представен на базара. Изпълнителният директор - Асен Христов и Спортният директор на турнира - Шай Щрикс посетиха базара заедно с Негово превъзходителство посланика на Израел - Шаул Камиса Раз, участваха в различни дейности. 


Тази година на базара имаше 61 щанда от 40 различни държави и няколко благотворителни организации. Целта на базара е да събира пари за деца без родители, за хора с проблеми и т.н. Миналата година организаторите на Благотворителния базар са събрали повече от 300 000 лева и надеждите са тази година този рекорд да бъде подобрен. 


По-рано през месец ноември ЕВРОХОЛД Балканска лига дари баскетболна топка - официалната топка на лигата Спалдинг - с автограф от треньора на Левски Тити Папазов, на специалния търг на израелското посолство в София, който бе част от благотворителните прояви на Международния женски клуб в София. 


През сезон 2013/2014 ЕВРОХОЛД Балканска лига започна традиция на някои от мачовете в различните градове да дава подаръци на деца или на хора със затруднения от обществото - официалната топка на лигата и сувенири от основния партньор Мазда. До момента градовете са Крайова (Румъния), Прищина (Косово) и Гевгелия (Македония). Традицията ще продължи до края на сезона и в други градове