Снощи Нешка Робева успя да изпълни поредната си мечта, а именно да напълни зала "Арена Армеец". Треньорката представи новия си спектакъл "Мистерията Еньовден", който подготвя вече няколко месеца.

Началото на шоуто бе дадено от големия актьор Васил Михайлов. Специален гост бе също Звезди от група "Ахат", който изпълни на живо песента "Дървото".

В спектакъла участие взе и танцьорът Метин Енимехмедов, който доби популярност, след като в "Шоуто на Слави", с танци, спечели Ферари-то, дадено му от Трифонов.

Деси Добрева също се включи в шоуто, но не с танци , а с песни. Освен нея и рапърите от "Хората от гетото" се изявиха на сцената... с рими.

Момчетата и момичетата от трупата танцуваха близо 2 часа. Те съчетаха танци в типичните фолклорни ритми с такива в по-модерни.

Мащабността на шоуто се допълваше от светлинни ефекти, огромна мултимедийна стена и... няколко мотора, които буквално нахлуха в залата, за да докарат една част от танцьорите, които с бърза крачка се качиха на сцената.

Три биса сложиха точката на спектакъла. Звезди от "Ахат" изпълни емблематичното парче "Черната овца", Деси Добрева разчувства всички с "Къде си вярна ти любов народна", а танцьорите се изявиха още веднъж с последен танц за вечерта.