Преслава разкрива, че с приятеля си Жоро се чувства не като изпълнителката, която всички познават, а като съвсем обикновено момиче и това я радва.

"Той изобщо не е в моята сфера. Аз с него не разговарям за кариерата ми, нито го занимавам с това. Не е в час. Някой път ме пита: "Къде си, що си?" -  ние постоянно се чуваме и сме заедно, но изобщо не го вълнува кариерата ми", споделя певицата пред Signal.bg.


Преслава признава и от какво се страхува и какво най-силно желае в личен план.

"Много е трудно човек да си признае от какво се страхува, особено ако е суеверен. Може би е клиширан този отговор, но не ми се стои сама вече. Колкото и хората да си мислят, че съм обкръжена от толкова много любов, не ми се стои сама... Сякаш много съм стояла сама, твърде много. Може да се се изписвали какви ли не неща, но е имало години, в които съм била сама. Много е гадно, когато няма някой, с когото да си споделиш това, което си се случва. Дори може да не го занимаваш, както е в моя случай, аз не се прибирам и не казвам на Жоро: "Абе, днес това ми се случи, стана еди - какво си". Той изобщо не е в час. Но ей така, да се гушнеш в някой до себе си", казва откровено певицата.


Преслава не смее да коментира настоящата си любов и не знае дали това е човекът, с когото ще бъде завинаги.


"Много е трудно да говориш за настоящата любов. Тя ти се струва най-силна от всички други. Ние и двамата сме реалисти, ако ни питаш и двамата - много е трудна връзката ни. Има любов, има силно привличане, има страст, но ние и двамата си признаваме - страшно е при нас. Глория имаше песен "Като куче и котка", значи ние може на ден да направим 2-3 скандала, но има нещо, което ни държи. Или просто трябва и двамата да минем през тази връзка, или трябва да минем през тези трудности, за да можем занапред да бъдем заедно. Не казвам, че сме се вкопчили един в друг и край това ще е. Просто това ни се случва и дори понякога да искаме да се откажем, не се получава. Наистина са ни много сложни отношенията. Характерите ни още не могат да се нагодят. Една зодия сме - Рак и Рак, трудно е! През това трябва да преминем, независимо дали ще останем заедно или всеки после ще намери своя човек", споделя певицата.