Десетки ботевградчани, отишли да подкрепят Балкан в третия полуфинален мач с Левски на 16 май в зала Универсиада, изразиха крайно недоволство от манипулацията с билетите, инициирана от треньора на "сините" Константин Папазов. Особено потърпевши се оказаха тези от тях, които  отидоха в столицата със собствен транспорт, както и онези, които живеят  и работят в София. Те се оплакаха от факта, че им били предлагани единствено билети за юбилейния футболен мач с Лацио с две цени -  14 и 19 лева. Само за баскетболната среща такива липсваха, въпреки твърденията на спортен сайт, че били свършили рано.


Една от недоволните е нашата съгражданка Десислава Микова. За случая тя е сезирала Комисията за защита на потребителите. Ето текстът на нейното писмо, изпратено до botevgrad.com.


"Здравейте, 


Казвам се Десислава Микова и като дългогодишен фен на Балкан съм изключително ядосана от случилото се в зала Универсиада. 


Обърнах се към Комисията за защита на потребителите с описание на случая и от там са категорични, че има очевидно нарушение на правата на потребителите. За да се заеме Комисията със случая, трябва да бъдат подадени сигнали от хора, които са присъствали и притежават двата закупени билета. 

 

Ако бъдат подадени повече жалби, Комисията ще се задейства по-бързо, макар че е необходим един-единствен сигнал, за да се заеме със случая. 

 

Можете да използвате този линк за подаване на жалби онлайн: 

 


 

Вярвам, че можете да стигнете до повече фенове, като разпространите информацията и линка. 

 

Благодаря за вниманието и успех до финала!"