Явно раздялата с фолдивата Преслава се е отразила зле на Бирмата след раздялата с фолк звездата Преслава. Богаташкият син, който върти бизнес с бутици в центъра на София, бе засечен от фотограф на Пик докато обикаля да събира оборота от магазините си. На снимките ясно личи, че Бирмата е видимо отслабнал, със сенки под очите.Негови близки из светските среди в столичата също потвърждават, че е депресиран, откакто Преслава го заряза. Почти не излизал от палата си в полите на Витоша, отказвал оферти за купони и се интересувал единствено от бизнеса си. За жени пък не можело и да става дума и режел директно всяка миска или моделка, която се домогвала да мобилния му телефон с надеждата да смени чалга дивата в леглото му.


„Той още я обича и има надежда, че ще се съберат. Друга не поглежда. Преслава не е затворена страница за него. Тя има вина за раздялата им, но той е готов да й прости и да се съберат", категорични са от обкръжението на баровския син.


Бирмата наистина дава вид на съсипан от любов мъж. Вчера на обяд той се появи в популярно кафене в центъра на столицата, придружават само от четиримата си яки охранители. В заведението седна сам на масата и не промълви и дума с част от посетителите, които явно познаваше и му махнаха за поздрав. След като изпи набързо едно кафе и хапна салата, побърза да продължи по бизнес делата си, подкарвайки сам лъскавото си „Бентли".


На седалката до него бдеше най-якият му гард, а останалите трима му правеха ескорт в „Мерцедес" S-класа отзад.