Над 300 членове и симпатизанти на БСП бяха днес, 7 септември, в Китайския ресторант за отбелязване на годишнината от 9 септември 1944 година и началото на предизборната кампания в Етрополска община на новата коалиция "БСП-Лява България".
Корнелия Нинова, която е водач на листата в Софийска област и част от кандидатите за народни представители бяха посрещнати на входа на ресторанта по стар български обичай с хляб и пчелен мед.
След приветственото слово на Станка Димитрова-председател на Общинския съвет на БСП, думата беше дадена на Корнелия Нинова.
Тя поздрави присъстващите с празника и представи екипа, с който ще се яви на изборите в 26 МИР на 5 октомври:  Корнелия Нинова-водач на листата,  Георги Бояджиев, София Торолова, д-р Веселка  Златева, Маргарита Попова,Станислав Димитров, Йордан Стоянов.
Тя поднесе извиненията на останалите членове, които не са могли да присъстват на тази среща поради служебна ангажираност.
След това Корнелия Нинова връчи на 30 партийни членове специални плакети за тяхната дългогодишна и всеотдайна партийна работа. Новоприетите членове в редиците на БСП от Етрополска община получиха  членските си карти.