Преслава има нова тръпка. Чалга дивата е на път да забрави за Георги Станоев - Бирмата, с когото дори се биха, и да започне на чисто. Добричлийката е завъртяла главата на млад футболист от Пловдив. 26-годишният спортист на име Дани Кики е халф на местния „Локомотив" и се слави като един от красавците в града. Около него редовно се навъртали моделки и знойни красавици, пише "Всеки ден".

Дани е от смесен брак. Неговият баща е сириец от кюрдски произход, а майка му е българка. Кики има малко дете от доскорошната си приятелка - плеймейтката Антония. Напоследък обаче отношенията им претърпели крах и като резултат той залюбил Преслава.

Двамата се запознали по време на участие на певицата в един от местните чалга клубове. Там Кики купонясвал заедно със свои колеги футболисти, а изпълнителката дошла да пее на тяхната маса. Дани се възползвал от тази възможност, за да се запознае с нея. След като приключила с изпълнението си, Преси останала при него и до края на нощта двамата вече се прегръщали и целували.

Връзката на Преси и Дани била от седмица-две, но изглеждали толкова близки, сякаш се познавали от години. „Личи си, че са един за друг. Много са сладки. Има един проблем обаче. Дани не се е разделил съвсем с Антония, трудно ще е, а и той има дете все пак и няма как да й отдели цялото си внимание", коментират негови съотборници от „Локо".