Тази песничка се превърна в реалност за децата от трите детски градини, „Еделвайс”, „Слънчице” и „Звънче”, в Етрополе.
Рано тази сутрин от "Елаците Мед" АД стартираха дарителската кампания по повод предстоящите Коледни и Новогодишни празници. Магдалена Йорданова и Даниела Мишева дариха на малчуганите по една мечта: кукли, конструктори, кухни, работилници, камиони, влакчета, животни, леки автомобили, състезателни писти, занимателни игри и какво ли още не имаше в големите кашони, които бяха стоварени в детските градини.
Стойността на даренията за всяка от градините е по 800 лева, но дали това има значение за дечицата, които със светнали от възторг очички се нахвърлиха веднага на играчките.
Навсякъде това се превърна в малък Коледен празник, като децата изразиха радостта си с изпълнението на празнични детски песнички и стихчета. В ЦДГ „Еделвай” едно от тях изказа благодарността им с топли, по детски изречени, думи. Директорката Татяна Маринова връчи благодарствено писмо до ръководството на "Елаците Мед" АД за дарението, което е четвърто по ред и за трите градини.
Утре ще бъдат зарадвани и "патиланците" от Детската  ясла в Етрополе.
Общо 11 са детските заведения в общините, в които дружеството осъществява дейност, които ще получат играчки за Коледните и Новогодишни празници.