Стоян Иванов, председател на общинската организация на ПП „България без цензура” в Ботевград, миналата седмица разпространи специална декларация. В нея се казва, че общинската структура на ББЦ изразява своята твърда позиция в подкрепа на ръководството и лично на председателя на ПП „България без цензура” Николай Бареков и предприетите от него действия.
Убедени сме, че този процес на очистване е здравословен за нашата партия. Нещо повече – това ще сплоти хората, които оставяме в ББЦ, ще ни мобилизира и ще ни привлече още повече симпатизанти на предстоящите местни избори през 2015 год.
Ние, общинското ръководство в Ботевград, твърдо заставаме зад решението Ви да оттеглите подкрепата от всички онези „народни представители”, които, водени от личния интерес, предадоха и не уважиха позицията на своите избиратели. Оставаме единствената опозиционна партия в българската политика. И нищо няма да ни откаже да продължим да се борим за промяната!” – се казва в декларацията, подписана от местния лидер Стоян Иванов.