Влада Вукойчич, Балкан: Играхме добре през цялото време, с изключение на последните минути на срещата. Берое е сериозен тим, който разполага с десет равностойни играчи и в немалко моменти изпитвахме затруднения, но успяхме да ги преодолеем. Радвам се, че спечелихме, защото играчите ни бяха поуморени - през седмицата проведохме доста тежки тренировки.


Въпреки че залата не бе пълна, усетих подкрепата на привържениците. Надявам се в сряда срещу Левски тази подкрепа да бъде още по-голяма.


Любомир Минчев, Берое: За разлика от предишния ни мач тук, в който загубихме катастрофално, сега нямам основания да се срамувам. Доволен съм от това, че в играта ни имаше отборен дух. Вярно е, че не ни вървеше нападението, но пък вложихме доста усилия в защита, което не може да не ме радва.


Диуейн Джаксън наистина не бе познатият реализатор, завърши едва с 3 точки. Но не във всеки мач един баскетболист може да бъде на високо ниво. Важното бе, че той се вписа добре в отборната игра, особено в последната част.