До:


Дисциплинарно-административния съвет към НБЛ


Ръководството на Българска федерация по баскетбол


Ръководството на Национална баскетболна лига


                             ИЗВИНЕНИЕ


от привърженици на БК 'Балкан" Ботевград


 


Господа, ръководещи Българския баскетбол,


Ние, верните привърженици на БК "Балкан" Ботевград и на българския баскетбол, с ръка на сърцето съжаляваме и най-искрено молим за прошка!


ПРИЕМЕТЕ НАШИТЕ НАЙ-ДЪЛБОКИ ИЗВИНЕНИЯ


1. За това, че толкова много обичаме българския баскетбол и най-вече “Балкан“ Ботевград! 


2. За това, че изказът ни не е така изискан, какъвто е на привържениците на останалите отбори  /Например интелигентната публика на Левски!/, които никога, ама никога не са използвали такива нецензурни и просташки скандирания! 


3. За това, че сме  най-многобройната баскетболна публика в България, за това, че  сме 4000, а не 4, и в Ботевград баскетболните мачове винаги са празници! 


4. За това, че сме така несправедливи към Вас и българския баскетбол, постигнал завидни позиции на международно ниво под Вашето авторитетно, далновидно и принципно ръководство! 


5. За това, че всяка година в края на сезона Ви създаваме огромно  напрежение и страх с многобройното си присъствие, и Ви се налага истерично да противодействате!


6. Затова, че ни има! 


Опасяваме се, че наказанията, които ни налагате, са твърде недостатъчни!


Призоваваме  да помислите за изключване на отбора ни от НБЛ, за да не нарушаваме хармонията, спокойствието  и най-вече УСТАНОВЕНИЯ РЕД  в този елитен и интелигентен формат!