Конкурсът за нови адреналинки, обявен от предаването „Господари на ефира", е на път да претърпи провал. След броени дни записването за позициите за кръшни танцьорки приключва, а до момента няма особено голям брой желаещи да станат новите звезди на популярното шоу за гафове по Нова телевизия, научи „Всеки ден" от вътрешен човек.

За разлика от предишни кастинги за адреналинки, този път интересът е значително по-слаб отвсякога, издават източници от продуцентската компания на Джуди Халваджиян. Кандидатките, които стават за заместнички на ветеранките Камелия, Пепи и Виктория, се броят на пръстите на двете ръце.


„Повечето момичета, изпратили кандидатурите, изглеждат отчайващо - с целулит и други дефекти като криви носове, къси крака или пък с коремчета. Перфектни откъм тела и красота почти няма", констатират от екипа. Хората на арменеца са започнали да звънят на клубни танцьорки, за да могат да запълнят редиците на предстоящите кастинги с читави кадри. „Канят утвърдени танцьорки, за да може да подсигурят качествен материал за предаването. Иначе в противен случай ще станат за смях, ако трябва да разчитат на записалите се девойки", обясни още източникът ни.


Официално от „Господарите" обявиха, че са се записали над 1000 момичета. В действителност обаче цифрата била силно преувеличена с поне 500. Това била причината кастингът в София да протече няколко дни. Излишно е да поясняваме обаче, че на подбора се канят единствено танцьорките, които са одобрени предварително по снимки, и някои по-атрактивни участнички за пълнеж и сеир.


Да станеш адреналинка в „Господари на ефира", може и да е престижно, но крие куп препятствия за бъдещи реализации на избраничките. Бивши кадри на комедийната продукция разкриват, че договорите са доста обвързващи и ако решиш да участваш на ревю или някакво друго събитие, ангажиментът задължително трябва да мине през продуцентската компания. На всичкото отгоре заплатите били повече от скромни - по 1300 лева.