Слави Трифонов хлътна по неизвестна брюнетка, която е била част от 17-хилядната публика на концерта на „Ку-ку бенд" в „Арена Армеец". Той и екипът му издирват красавицата, стана ясно от съобщение, публикувано в официалния сайт на предаването по bTV и във Facebook страницата му.


„Екипът на „Шоуто на Слави" търси връзка с момичето от кадъра. Молим да ни се обади, а ако някой я познава, да ни свърже с нея", се казва в съобщението, което е придружено със снимка на мистериозното момиче. Кадърът с красавицата е взет от телевизионното излъчване от грандиозния концерт. На нея се вижда, че брюнетката плаче, най-вероятно разчувствана от някой хит на "Ку-ку бенд".


"Не се прави така, напишете поне причината", гневи се интернет потребител под съобщението за красавицата. Друг пък посочва, че Трифонов най-вероятно иска да я снима в свой нов клип.


След изключително успешния концерт в „Арена Армеец" на 25 април „Ку-ку бенд" и Слави решиха да направят още един лайв, този път на по-голям терен. Новият лайв беше насрочен за 26 септември на стадион „Васил Левски". Онзи ден обаче промениха датата му на 25-и, за да не се конкурира с концерта на Ерос Рамацоти в „Арена Армеец", който е на 26-и. След като бяха пуснати билетите за новото шоу на Слави и „Ку-ку бенд", те бяха разграбени почти моментално от феновете,съобщава "Монитор".