Планът за работа на Общинския детски комплекс за месец юли включва различни занимания за учениците. Курсът по компютърна грамотност стартира на 1 юли от 9 часа. Занятията ще се провеждат всеки делничен ден от 10 до 12 часа в компютърната зала на ОДК. Всеки вторник и петък от 9.30 до 11.30 часа в сградата на началния курс на ОУ „Н.Й.Вапцаров” ще се организират турнири по стрийтбол и народна топка. За победителите ще има награди. Спортните занимания по тенис на маса ще се провеждат всеки понеделник, сряда и петък от 9.30 до 11.30 часа в залата на третия етаж в ОДК. Турнири по този спорт ще се организират всеки петък от следващия месец.
Курсът по рисуване ще стартира на 7 юли. Занятията ще се провеждат всеки делничен ден от 9 часа. Курсът ще приключи на 18 юли с изложба. Най-добрите рисунки ще бъдат наградени. Всеки четвъртък в сградата на ОДК ще се организират турнири по шахмат.

На 12 юли Общинският детски комплекс ще организира изложба-конкурс на домашни любимци. В нея могат да участват всички ученици, които отглеждат кучета, котки, зайци, риби, птици и други животни. Заявки за участие в конкурса се приемат всеки делничен ден от 10 до 12 часа. Крайният срок за записване е 11 юли.

За посещенията на заниманията не се заплаща – уточниха от ръководството на ОДК.