Масивна сцена, на която са се вихрили титани от калибъра на Metallica и AC/DC, ще ползват Слави Трифонов и „Ку-ку бенд" на концерта си идния петък. Съоръжението ще бъде пренесено с десет тира от Германия, а строежът му на терена на стадион „Васил Левски" ще продължи близо три дни, научи „Монитор".


„Репетициите текат всеки ден. Сцената е най-голямата, или втората по мащаб в Европа. Концертът ще бъде наистина грандиозен! Този път от „Седем-осми" са обезпечили технически нещата на световно ниво.", сподели за „Монитор" Деси Добрева. Певицата с ценз от престижния Bеrklее College of Music ще бъде сред гост звездите в спектакъла и със сигурност ще накара феновете да настръхнат с фолклорно изпълнение.


Дали ще влезе във вокален двубой със Слави Деси не издава, но е факт, че бенда му ще заложи на парчета, които досега не са представяни на турнета. За 25 септември е насрочена и премиерата на парчето, което Трифонов е записал с ангелогласната Крисия.


Над 300 души се очаква да пазят гърба на шоумена на сцената, сред тях и Лили Йончева, която пристига от Лондон специално по повода. Преди време Слави анонсира намерението си да покани вносни звезди от ранга на Майкъл Болтън, но малкото време за организация на концерта не му позволила да ангажира никой. От понеделник в мрежата на eventim.bg ще бъдат пуснати допълнителни билети за събитието.


Онези, които не могат да прекроят графика си, за да долетят до България точно на тази дата, могат да щракат с пръсти пред монитора на мобилния си телефон или пред компютъра . Шоуто може да се проследи на живо в интернет на slavilive.com, като меломаните трябва да броят петак за индивидуален код за достъп до излъчването.