Над 300 кикбоксьори от цялата страна се включиха в държавния шампионат по кикбокс, който се проведе в Пловдив. На 07 и 08 ноември  в пловдивската зала "Олимпиада" се проведоха срещите в стиловете "Фул контакт", "Лайт контакт", "Пойнт файтинг". Турнирът е част от спортния календар на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. Домакини на събитието са Обединени пловдивски клубове по кикбокс.


От клуб Таек-кион взеха участие в стил лайт контакт картотекираните към Файт клуб София Николай Петков, Виктор Миланов и Габриел Витков.


Николай Петков,който е юноша старша възраст игра при мъжете в категория до 89 кг.Това не му попречи да завоюва сребро в категорията.


Лош късмет в жребия в категория 64 кг при юношите определи сериозен противник за Виктор Миланов - това бе националният състезател от клуб Иккен на Виктор Миланов, и Виктор отпадна още при първата среща .


Габриел Витков за втора година завоюва шампионска титла в държавния шампионат в стил лайт контакт при юноши категория 52 кг.


Тази събота и неделя предстои турнир по таекуон-до ИТФ с ранг Европейска купа за всички възрастови групи. До момента има заявени рекорден брой участници от Европа. Клуб Таек-кион ще участва с 19 състезатели. Треньорът Борислав Витков се надява да се представят достойно и да се завърнат с много отличия.