Михаела Филева е първият член на журито в новия сезон на „България търси талант", когото Би Ти Ви официално обявява. Една от най-успешните млади изпълнителки у нас в последните години ще оценява номерата на стотиците търсачи на слава, които ще се явят на кастингите на шоуто. То се завръща в ефир през пролетта на 2016 г.


"Поканата да участвам в предаването беше неочаквана за мен, но колебанието дали да приема, или не, не продължи дълго. "България търси талант" е извор на положителни емоции, а талантите, които имаме възможността да видим в шоуто, са невероятни. Очаквам с нетърпение кастингите и вярвам, че като жури ще помогна талантливите хора на България да намерят своята реализация. Запишете се за кастинг, защото шансовете в живота на един човек не са много, а "България търси талант" може да е вашият шанс!", коментира Михаела.


Освен Михаела на масата с хиксовете ще седнат още трима души. Засега се спрягат имената на Асен Блатечки, Денис Ризов и Есил Дюран. Дали обаче предположенията са правилни, ще стане ясно, след като Би Ти Ви обяви официално състава на журито. От телевизията обещават това да стане съвсем скоро.


Тази година проектът е вътрешна продукция, като за музикален продуцент е поканена фирмата на Графа "Монте мюзик". Именно тя продуцира Михаела Филева, пише "Всеки ден".