Станимир Гъмов се оказа неустоим за жените. Той освен че плени най-желаната жена Преслава пред камерите на „ВИП Брадър", успя да разбие семейството на считания за безспорен секссимвол свой колега Юлиан Вергов.


След поредица от събирания и раздели половинката на Вергов го заряза окончателно, защото е луда от любов по кукловода, пише вестник „Всеки ден".


Ирина Ялъмова развила зависимост към Гъмов. Жената на Вергов така се влюбила, че започнала да му звъни ден и нощ. Тя обявила на Юлиан, че има нова връзка, и го изгонила окончателно от общото им жилище. Като разбрал кой е конкурентът му, той се обадил на Гъмов, за да се разправят.


Самият Станимир обаче бил втрещен от разговора. Той за пръв път чувал, че има връзка с жена му. За него цялата работа се свеждала до еднократна афера, която едва помнел.


Всичко това се случило преди около половин година. Оттогава телефонът на Гъмов се подпалил от звънене и есемеси, Ирина се мъкнела по неговите представления и ходела по заведенията, които и той посещавал, с надежда да го срещне и да изяснят отношенията си.


Той пък се опитвал да й обясни, че отношения между двамата не съществуват, но тя не му вярвала. Чудела се какво да измисли само и само да има контакт с обекта на страстта си.