Старши треньорът на "Балкан" Георги Младенов ще остане начело на тима и в следващите две години. Това стана ясно днес следобед след срещата му с кмета на община Ботевград Георги Георгиев. В разговор с него Жоро е получил уверение, че отборът ще разполага с необходимия бюджет, за да се бори отново за отличията от родния шампионат.

Преди разговора му с кмета Жоро Младенов сподели пред botevgrad.com, че има солидна амбиция поне за още два сезона със "зелените". "За целта обаче трябва да разполагаме с необходимите средства, за да бъдем конкурентни на останалите отбор, които започнаха сериозни промени. Доста напред са вече и "Черно море", и "Спартак" Плевен, и "Рилски спортист", "Ямбол" също увеличи бюджета си, със сигурност това ще направи и "Левски", за "Лукойл Академик" да не говорим. Ще обсъдим с кмета дали бихме могли да повторим успеха си ", каза легендарният баскетболист.

Сеелекцията за новия сезон вече може да започне, каза още Жоро Маденов. Подготовката трябва да започне не по-късно от 25 август.