След като днес стана ясно, че ще бъде старши треньор на "Балкан" и в следващите два сезона, Георги Младенов веднага започна работа по бъдещата селекция. Ето какво каза той за botevgrad.com веднага след както се разбраха с "Балкан".

"Нашето общо усилие с моя помощник Петър Клечков  и с изпълнителния директор Петко Колев ще бъде да сформираме отбор, който да бъде по-силен от този, с който спечелихме сребърните медали в шампионата. Вече започнах разговори с няколко мениджърски агенции.

Със сигурност в отбора за следващия сезон остават Дуейн Мортън и Атанас Радев, както и Ценко Наков. Иван Лилов има двегодишен договор с "Балкан", но с уговорката, че ако си намери отбор в чужбина, ще напусне без0 иск. Брат му Любомир Лилов има договор с "Лукойл Академик".

Ще мисля още за Бойко Миленков и Бобан Билбия. Двамата получиха контузии по време на изминалия сезон. Вече имам предложения за някои постове, става дума за центрове - един сенегалец и един сърбин. Всичко обаче ще се решава в дните до края на август", каза Жоро Младенов.