Двама жители на Врачеш и един софиянец пострадаха при катастрофа на автомагистрала „Хемус” преди по-малко от час.
Миниван „Форд Галакси”, в който пътували четирима възрастни и  едно дете, се качил на магистралата на  Рибни вир, идвайки от Врачеш. Шофьорът обаче явно не видял маздата, движеща се  от София посока Ботевград и двете коли се ударили. Те са се влачили по пътното платно над 20 метра, съобщи наш репортер, който е на мястото на кастастрофата.
по-тежко острадали са двама от пътуващите във форда и  един от маздата. На мястото са пристигнали три линейки, които са транспортирали ранените до болници в София. Общо петима души, между които и едно дете са закарани в София. Няма официална информация за състоянието на пострадалите.


Ето и информация от Агенция "Фокус": Петима души са откарани за преглед в болнично заведение след катастрофа на автомагистрала „Хемус” при тунел „Топли дол”. Това съобщиха за Агенция „Фокус" от пресцентъра на ОДМВР-София. Сигналът за катастрофа, станала преди влизането в тунела, в посока София, е получен в 14.59 часа. Миниван пътуващ от село Врачеш, Община Ботевград, по черен път, е пресякъл платното в посока Варна, за да се включи в насрещното платно в посока столицата. В този момент е ударен странично от лек автомобил „Мазда”, пътуващ в посока Варна. Петима души и от двете превозни средства са откарани за преглед в болнично заведение. Няма данни за състоянието на участниците в катастрофата, по първоначални данни няма починали. 


Автомобилите се намират в едната лента за движение, останалите две са свободни за преминаване. Към момента трафикът не е завишен и движението се извършва спокойно. На място има екип на „Пътна полиция”.