Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Кобрата: Ако има война, ще дам живота си за България!

Кобрата: Ако има война, ще дам живота си за България!

Кубрат Пулев обяви, че ако стане война, е готов да даде живота си за България и ще застане най-отпред на фронтовата линия. Кобрата говори пред Нова телевизия и предаването „Събуди се" за ситуацията у нас, за политиците и за личните си планове извън спорта.


Пулев в момента е на подготовка на Белмекен, където доведе и двама световни шампиони в професионалния бокс - Джак Кулкай и Артур Абрахам, уточнява блиц.


Кобрата бе попитан дали е добре да бъде върната казармата у нас, на което той отвърна: „При така стеклите се обстоятелства, не е лошо да има кратка военна служба. Има много хора, които нямат понятие от повечето неща. За съжаление. Така са просто възпитавани. Смятам, че не е лошо. Но по-важното е, че ако има война, аз ще съм един от хората, които са най-напред. Дори нещо да се случи с мен, за мен ще е чест да дам живота си за България“.


„Не искам да влизам в детайли, но много от нещата в държавата не функционират. Хората ги мързи, на повечето места си пият кафе, пушат си цигарки и това е. Никой не си дава зор, всички ги мързи и викат защо така. Един народ без ясни и точни правила, без закони няма как. Ако ги няма тези неща, ние сме просто едно племе", продължи Пулев.


„Искам да променя нещата, но за съжаление нямам такава възможност. В момента съм активен спортист, но милея за България и ме е яд, когато виждам такива теща. Ние с нищо не сме по-лоши и не сме по-назад като цяло, но за съжаление седим и много си мълчим. Но да се внимава, когато ходят на протест, да не е продиктувано от даден интерес - личен или нещо друго“, каза Кубрат Пулев.


Той коментира и подготовката на Белмекен.


„Пристигнаха да снимат от немска телевизия. Чест му прави на човека, че дойде до България. Премръзна. Падаше, ставаше, изобщо сериозно преживяване имаше. И вашата работа на журналистите не е лесна“, коментира Кубрат Пулев.


„Моите колеги се радват, че са на такова място и могат да се докоснат до такава красива природа като нашата“, продължи Кобрата по повод съотборниците му от „Зауерланд“, които тренират с него в България.


„Аз се чувствам към 19-20 години. Още съм в пубертета. Гледам година за година. Важно е какво предстои“, каза още Кубрат Пулев.



Етикети към тази новина:
Кубрат Пулев - Кобрата България



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1524
Дата: 27.02.2016, 12:59

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

АНТРАЦИД, преди 8 години
Avatar
БРАВО КОБРА. СЛОЖИ СИ КОЛАН ЗА КАМИКАДЗЕТА И ВЗРИВИ ВРАГА ;) НАКАЖИ ГИ И НЕКА "НЕ ПРОДЪЛЖАВАТ НАПРЕД"
STIVBOT, преди 8 години
(+5) 5 0
Avatar
На кого му нужна "антрацид"-ната Ви ирония- не ми е ясно!
Ясно ми е обаче, че на България такива хора като Кубрат са и' нужни живи-независимо в каква ситуация!!!
АНТРАЦИД, преди 8 години
(+1) 1 0
STIVBOT, преди 8 години
(+2) 2 0
Avatar
Благодаря за разбирането! Всъщност- с някои позиции от коментарите Ви съм съгласен!
Бъдете здрав!
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com