Носителката на титлата "Мис България" за 2005 година - Роси Иванова, втрещи публиката в залата на Sofia Fashion Week. Брюнетката е отслабнала драстично, като единственото нещо, което се набиваше на очи е силиконът й. 


Роси дефилира с черно бельо и прозрачна червена блуза, без сутиен. Още с появата на модния подиум публиката в залата впери поглед в прекалено големите импланти, които не отиват на крехкото и твърде слабо вече телце на Роси.


По този начин тя излезе за едно от дефилетата, последната вечер, по време на седмицата на модата в София. Сред ВИП гостите, на една от масите, бе и бившият приятел на фолк певицата Преслава - Бирмата. Той също впери поглед във формите на Роси, които събудиха по-скоро смях у младия бизнесмен.


На съседната маса до него, пък бе друг известен богаташ  - Слави Бинев, който също огледа бившата миска.


В официалната страница на модното събитие хората не могат да познаят Роси Иванова и се питат това действително ли е някогашната чаровница. А част от коментарите гласят:


"Ако това е Роси Иванова - жалко. Загубила е цялата си прелест и чар, което показва, че не винаги отслабването и силикона, водят към по-добро. Жалко, много жалко, а ми беше любимата Мис България....".


"И на мен беше любимата Мис България! Беше! Силиконът е просто кошмарен!!!".